Keçikalesi Atatürk İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://kecikalesiataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Keçikalesi Kasabası Cumhuriyet Mahallesi / Altunhisar / Niğde
VİZYON : Öğrenmek için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve güzel bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : İlçe Futbol ve Voleybol Turnuvasında dereceler, il genelinde Fotoğraf ve Kompozisyon yarışmasında dereceler.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30- 14:20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis : Özel Öğretmen Servisi
Ulaşım : İl ve İlçeden öğretmen servisi ile geliş gidiş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hasandağı´nın güneybatı yamacında, Adana-Aksaray karayoluna 9 km. , Niğde-Aksaray karayoluna 2 km. mesafede, etrafı tepelerle çevrili ve adını batısında bulunan Kaleden alan Keçikalesi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bağlı Bulunduğu Altunhisar İlçesine 28 km, Bor ilçesine 50 km, Niğde Merkeze 64 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :